***老師2019考研英語每日一句第六十二句發布,下面就和新文道考研小編一起來看下吧!在接下來的2019考研英語備考的時間里,***每日一句都會和大家相伴!
昨天的句子:
“你的女神挺美哦。”
“Beautiful? She is not just beautiful. She is gorgeous!”
考研真題再現:
原文:
The infrastructure required to make a physical newspaper—printing presses, delivery trucks—isn’t just expensive.
(印刷紙質報紙貴不貴?)
答案:
the high cost of operation in physical newspaper industry
考研文章就是這樣的,出題人是精挑細選的,這是選拔性的考試,不是簡單考語言能力,就是考反應,考思維,考邏輯。所以我們就要反復練習,而每日一句就是最好的材料。我定不負你!定保你不死!
英國的兒童肥胖率居歐洲各國前列。為了對抗肥胖帶來的一系列健康和社會問題,英國工黨、蘇格蘭民族黨、自由民主黨和綠黨在明星廚師杰米·奧利弗的協調下,聯名向首相發出公開信,提出了13項控制兒童肥胖的建議。這13項建議主要針對居民的飲食結構和對食品企業的管控和引導,并未提及體育鍛煉和心理健康等重要的方面。因此衛報的記者就此發出詰問,對公共信中“你跑不贏不良的飲食習慣”的表達十分不滿,認為用貶低運動的方式來強調飲食非常不恰當,不利于兒童真正全面的健康。兒童肥胖是由多因素影響的復雜疾病,是整個社會的失敗,解決問題需要更全面更科學的決策。
今天的句子:
I recognise the positive impact that many of the recommendations could have, such as banning free offers for junk food and restrictions on advertising, and using tax incentives to make healthy food cheaper. But you cannot have a comprehensive strategy that looks only at diet, and ignores wider factors such as physical activity and mental health.
思考題:
what we should do according to the author?
第一句:
I recognise the positive impact that many of the recommendations could have, such as banning free offers for junk food and restrictions on advertising, and using tax incentives to make healthy food cheaper
詞匯突破:
junk food 垃圾食品
tax incentives 稅收激勵手段
主干識別:
I recognise the positive impact
切分成分:
1.that many of the recommendations could have
2.such as banning free offers for junk food and restrictions on advertising, and using tax incentives to make healthy food cheaper
參考譯文:我意識到許多建議能夠產生積極的影響,比如禁止免費發放垃圾食品,限制廣告和利用稅收激勵政策讓健康食品更平價。
第二句:
But you cannot have a comprehensive strategy that looks only at diet, and ignores wider factors such as physical activity and mental health.
詞匯突破:
Comprehensive 全面的
主干識別:
But you cannot have a comprehensive strategy
切分成分:
that looks only at diet, and ignores wider factors such as physical activity and mental health.
That= a comprehensive strategy
參考譯文:你不能有這樣一個全面策略,這個全面策略只關注飲食卻忽視了更廣泛的因素,如體育鍛煉和心理健康。
參考譯文:但一個全面的策略不能只關注飲食,卻忽視更廣泛的因素,比如體育鍛煉和心理健康。
思考題:
what we should do according to the author?
答案:
We should look on wider factors such as physical activity and mental health.
(正話反說,感受到了吧!)一起加油!等你點贊!
明天的句子:
The defenses of the proposed changes and the attacks against them both center on a set of racialized urban stereotypes, with conservatives invoking the ghosts of “welfare queens,” and liberals charging the new rule will merely produce more hungry, deserving people. But few of those arguments consider the plight of the rural areas where the Farm Bill most dominates public life.
思考題:
What do these arguments ignore according to the author ?
***老師簡介:新文道考研英語輔導教師,北京外國語大學畢業,美國應用語言學會會員。在微信、騰訊空間、新浪微博搭建非?;钴S的考研互動平臺,微博粉絲量突破超270萬,2016、2017連續兩年榮獲“微博十大影響力大V”稱號,考研英語每日一句的筆者。
以上就是新文道考研為大家整理的“***每日一句:2019考研英語第62句”,希望對大家有所幫助!開學了2019考研人要開始全面進入復習狀態了哦,***每日一句也會伴隨大家整個考研英語備考,一起加油!
推薦閱讀:***2019考研英語每日一句匯總
本文素材來源于網絡,由武漢新文道考研進行整理,想了解更多關于考研相關資訊,敬請關注新文道考研,我們將為同學們奉上全面完整的時下考研相關資訊。







關注武漢新文道微信