***2020考研每日一句來了,這是***老師第8年的堅持,從元宵節開始一直到考前,跟著***老師一起堅持學習起來,下面是湖北新文道考研小編為大家整理的***每日一句第162句!
今天的句子:
Carter’s owes much of its recent success, analysts say, to a deal it forged with Target in the early 2000s. Instead of selling its existing line in Target stores, executives offered to create a spinoff. “Target customers tend to shop frequently, so constant newness is important,” said Kendra Baker Krugman. An exclusive line for Walmart followed soon after. In 2017, the company created Simple Joys by Carter’s for Amazon Prime to reach more affluent and “digital savvy” millennials. As a result, the retailer’s biggest competitors — Walmart, Target and Amazon — are also its largest customers.
(想想你會怎么出題?)
According to the passage, the success of Carter’s can be attributed mainly to _____
(A) the frequent release of new products.
(B) its catering for the need of Target company.
(C) the creation of Simple Joys for Amazon.
(D) the cooperation with its retailing rivals.
第一句:
Carter’s owes much of its recent success, analysts say, to a deal it forged with Target in the early 2000s.
詞匯:
1.Owe A to B 將A歸因于B
2. forge the deal with 簽署,打造,達成 協議
參考譯文:分析人士說,卡氏的成功很大程度上要歸功于它在21世紀初與塔吉特(Target)達成的協議。
第二句:
Instead of selling its existing line in Target stores, executives offered to create a spinoff.
詞匯:
1.instead of = not
2. spinoff 新產品
參考譯文:高管們提出不要在塔吉特的商店出售其現有的產品線產品,而是生產一些新的產品。
第三句:
“Target customers tend to shop frequently, so constant newness is important,” said Kendra Baker Krugman.
詞匯:
1. newness 新品
參考譯文:“塔吉特的客戶傾向于頻繁購物,所以持續推出新品很重要。”肯德拉·貝克·克魯格曼說。
第四句:
An exclusive line for Walmart followed soon after.
詞匯:
1. exclusive line 獨家產品線
參考譯文:不久之后,沃爾瑪的獨家產品線也推出來了。
第五句:
In 2017, the company created Simple Joys by Carter’s for Amazon Prime to reach more affluent and “digital savvy” millennials.
詞匯:
1. affluent 富裕
2. millennials 千禧一代
3. digital savvy 精通網絡(精通網購)
參考譯文:2017年,該公司為亞馬遜Prime創造了由其生產的品牌“簡單快樂”,讓亞馬遜能滿足那些更富有而且在網購上更精明的千禧一代。
第六句:
As a result, the retailer’s biggest competitors — Walmart, Target and Amazon — are also its largest customers.
參考譯文:其結果是,沃爾瑪、塔吉特(Target)和亞馬遜(Amazon)等公司既是卡氏公司的最大競爭對手也是其最大的客戶。
解析:
According to the passage, the success of Carter’s can be attributed mainly to _____
從文章可以得知,卡氏公司的成功主要歸因于_______
(A) the frequent release of new products.
頻繁地發布新產品
(B) its catering for the need of Target company.
滿足了塔吉特公司的需求
(C) the creation of Simple Joys for Amazon.
為亞馬遜公司創造了“簡單快樂”品牌
(D) the cooperation with its retailing rivals.
和其零售業的競爭對手的合作.
一定要關注題干中的mainly
這里就是典型的歸納不推理!
關鍵是與公司間的合作!
ABC都沒有錯!
但是D是最佳!這段話每句話都在說和其他公司的合作!
這也是真題的思路!
好好體會!
文章來源和背景:

以上就是湖北新文道考研為大家整理的“2020***考研英語每日一句第162句”的相關內容,2020考研人一起學起來吧!
推薦閱讀:***2020考研英語每日一句匯總
本文素材來源于網絡,由武漢新文道考研進行整理,想了解更多關于考研相關資訊,敬請關注新文道考研,我們將為同學們奉上全面完整的時下考研相關資訊。







關注武漢新文道微信